Pazar, Kasım 15, 2009

Nohutlu Pilav Ve Hazır Puding


Gün boyu canımın çektiği nohutlu pilavı hayal ede durdum, eve geldim ve uygulamaya geçtim. Eğer çalışan ve nohut sever bi vatandaşsanız dondurucunuzda mutlaka haşlanmış nohut bulunuyordur. Bu demektir ki her an pratik bi yemek yapabilirsiniz...

Nohut ve Pilav



Sade pilav pişirilir. İstenilen miktarda nohut haşlanır ( dondurucudan varsa sıcak suda bi taşım kaynatılır ) ve yağda kavrulmuş tavuk göğsü ( varsa, olmasada olur ), soğan ve salça içerisine nohutlar ve azıcık haşlanmış olduğu sudan da ekleyerek sotelenir. Bir kase yada kalıp yardımı ile şekilli bi servis yapılır...

Hazır puding rulo katla süslenmiş...



Bunda yazılacak bi tarif yok, resimlemişim öyle işte...

2 yorum:

DUSBAHCESI dedi ki...

Nohuta bayilirim! Ellerine saglik. Hollandadan sevgiler.

DUSBAHCESI dedi ki...

Pasta Susleme Teknikleri Etkinligi icin bir davet bu! Gosterin dunya aleme pasta nasil suslenirmis :)

Beni yalniz birakmayacaginizdan eminim...

Hollandadan sevgiler!
www.dusbahcesi.blogspot.com